Friday, July 13, 2007

Και οι γαύροι πανηγυρίζουν...


Ομολογώ ότι τον Ραούλ Μπράβο τον γνώριζα προτού ο ΟΣΦΠ κινηθεί για την απόκτηση του.Θυμάμαι,ήταν ένα βράδυ Τρίτης ή Τετάρτης (βραδιά Champions League τελοσπάντων-οξύμωρη η παρουσία ΟΣΦΠ και Champions League στο ίδιο post,συγχωρέστε με) όταν άνοιξα τη TV για να ακούσω μερικές ''αυθεντικές'' ποδοσφαιρικές ατάκες από τον Γεωργίου...Εκείνο το βράδυ λοιπόν ο Γεωργίου ''έγραψε'' για ακόμη μια φορά λέγοντας για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού (προφανώς δεν είχε κάνει και την καλύτερη δυνατή εμφάνιση): ''Ποιός Ραούλ Μπράβο ρε? Θα μας τρελάνετε? Αυτός είναι το τσιράκι του Ραούλ.Τον βγάλαν έτσι επειδή σε κάθε προπόνηση της Ρεάλ πήγαινε στον Ραούλ και του'λεγε:Ραούλ μπράβο-Ραούλ μπράβο! Ε,έτσι του μεινε!'' Respect Γιώργαρε!

Υ.Γ: Γαύροι όσο και να θέλετε να το πιστέψετε Ριβάλντο δεν είναι.

8 comments:

Anonymous said...

"οξύμωρη η παρουσία ΟΣΦΠ ..."
Μη λες μεγάλα λόγια φιλε. Περιμενε και θα δεισ.. Και μιλάμε του χρόνου για να δούμε ποιος θα έχει πει πιο πολλεσ φορές μπράβο, ο γαύροσ για το τσιρακι του ή το χανουμάκι για τον παππού του;
...

? said...

loumidi, βαρέθηκα να περιμένω.Κάθε χρόνο 4οι και μυαλό δε βάζετε.Είναι αυτό που λέμε:έκαστος στο είδος του κι ο Λουμίδης στους καφέδες!Εσείς είστε ειδικοί για τις εγχώριες διοργανώσεις(να'ναι καλά ο Σώκρατες.Να χαίρεστε τα νιάτα:ΚΟΒΑΣΕΒΙΤΣ-ΕΤΩΝ 34

Anonymous said...

2 γαυροχάνουμα μαλώνανε σε ξένους αχυρώνες.Οσους Ραουλ-Μπραβο και να πάρουν τα γαυρίδια, το μπράβο του( μουκωμένου από πέτσινα πρωταθλήματα Ελλάδος και ξεφτίλες στην Γιουρόπη) κόκκινου φανατίλα γκέουλα δεν υπάρχει περίπτωση να το αποσπάσει φέτος ο Σώκρατες.Από Ρικέλμε και πάνω πρέπει να φέρει αν θέλει ξανά να ιδεί το χλεπωνιάρικο και έξω απ τα δόντια χαμόγελο του Τσουκαλά.
Τώρα τα χανούμια ακροβατούν μεταξύ του πτυελοδοχείου του γαύρου και της ανάδειξης κάτω του μετρίου παιχτών μλεσω της τακτικής αποτελεσμάτων 1-0 και 2-1.

Άρα ποιος μένει και έρχεται φουριόζος από πίσω; :-)

fedagin said...

akomatiste prasinofroure profanws eisai opados tou spaniou eidous vazela-gazela.tosh apostash pou eixe perysi h yperomada sou me aek kai osfp thes polu fora gia na mas deis estw.opote exw na sou proteinw mias kai erxesai fouriozos opws les na fas fasolada kai na ertheis me opisthen.

...KATHE PEMPTH MESHMERI,TON ANTIPALO KANEIS DEN THA TON XEREI...



PELAAAAAAATES MOY
ANTE GEIA

Anonymous said...

Ένα είναι το σίγουρο με την περίπτωση Ραούλ Μπράβο. Με όσους μπράβους και να έρθει στο ΟΑΚΑ ο γαύρος να παίξει με την ΑΕΚ τα τρία μπαλάκια τα έχει σίγουρα. (Σίγουραααα? Demi ξέρεις εσύ) Εκτός αν αναλάβει δράση ο Κύρος Βασσάρας (κύρος που λέει ο λόγος) και τα υπόλοιπα κοράκια (Ζωγράφος κτλ) οπότε πάω πάσο

? said...

@fedagin: κράτα καμία πισινή γιατί πήραν Μάτος

@slash 21: respect No2

Anonymous said...

"...KATHE PEMPTH MESHMERI,TON ANTIPALO KANEIS DEN THA TON XEREI...



PELAAAAAAATES MOY
ANTE GEIA"


Να υποθέσω ότι αυτό πήγαινε για το φετινό τετράποντο μέσα στο ενοικιασμένο σπιτικό σου; Δυστυχώς για ακόμη μια φορά φαίνεται πως η ιδιοσυγκρασία των δικέφαλων σπουργιτιών του νότου δε διαφέρει και πολύ με αυτή των μπουγατσοειδών του βορρά και των φοράδων του κάμπου.Τουτέστιν μια υπέρ του δέοντος αισιοδοξία που συνήθως πηγάζει από καμιά πετυχημένη(για τα δικά τους μέτρα) σεζόν για την περίπτωση των πρώτων και για 2-3 πετυχημένους σερί αγώνες για την περίπτωση των υπολοίπων. Εγώ λοιπόν φέτος θα τρώω φασολάδα εσείς που θα είστε από πίσω να δω τι θα κάνετε!Θα αγοράσετε αντισφυξιογόνες;Μα ο Ντεμίνιο θέλει να ξεπληρώσει τα χρέη μέχρι και το τελευταίο σεντ! :-)

? said...

Ο Ολυμπιακός κέρδισε πριν λίγο ομάδα Γ' Γερμανίας με 3-0!Ο Μπόρχα ήταν από τους καλύτερους παίκτες του ΟΣΦΠ...και το καλύτερο για το τέλος:Τα 2 από τα 3 γκολ τα πέτυχε με ΠΕΝΑΛΤΥ!ΧΕΧΕ!Το 1 μάλιστα ο πεφτοΤζΟΛΕ! Προετοίμαζονται σωστά και φέτος τα παιδιά απ΄ότι φαίνεται για το νέο πρωτάθλημα!